Articole

Zapada pufoasa…miroase a Craciun!

 

Fulgi de zapada ne-a umplut lumea de zambete si  parca asteptarea Craciunului e mult mai dulce cand te uiti in jur si totul e alb. Cu toate ca zapada are si partile mai putin placute, eu zic ca trebuie sa ne bucuram de aceasta lume de poveste asa cum spunea Luana, o prietena draga, intr-o postare pe Facebook : I love this time of the year when everything around me tells me I’m living in a fairy tale… My fairy tale! ♥ Sunt intru totul de acord cu ea.

Iata ca e aproape bate la usa, vine Craciunul! La noi in atelier am dedicat mai bine de 3 luni pregatirii pentru acest eveniment. Ulimele saptamani am fost ocupati cu ultimele detalii, care au luat destul de mult timp, motiv pentru care nu am reusit sa updatam blogul.

Inainte de toate, doresc sa anunt oficial prezenta Senia Soap la Expozitia Craciun Handmade din cadrul Promenada Mall Tg. Mures, acesta va avea loc in data 21-23 decembrie 2012.  Inca mai sunt multe de facut sa aratam asa cum ne dorim, dar speram sa avem puterea si imaginatia sa dam ce e mai bun.

Craciun Handmade

In ceea ce priveste partea de produse, mai sunt cateva delicii de sapun care trebuie impachetate, iar in rest suntem gata. Cu ocazia Craciunului am pregatit o serie de noutati, o parte am sa vi le prezint virtual in imaginile de mai jos, iar surprizele doresc sa le pastrez pentru Expozitia Craciun Handmade .

 

Am refacut socul de Lavanda, mai jos sapunul cu multe bulinute:

Sapunul Lavanda

 

Sapunul Spicy Tea, un alt bulinos cu miros de scortisoara, merge bine cu un vin cald:)

Sapun Spicy Tea

 

De Craciun avem cateva sapunuri noi, care vin sa completeze colectia de sapunuri Senia.

Sapun Hunny Bunny

Sapun Hunny Bunny

Sapunul Black Tea

Sapun Black Tea

 

Iar pe final va las sa savurati noile unturi de corp:

Unt de corp “Lavander Delight”

Unt de corp” Ocean Breeze”

Unt de corp “Citrus”

 

Unt de corp “Sweet Vanilla”

Unt de corp “White Rose”

 

Acestea fiind spuse, va urez o seara frumoasa!

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *