www.seniasoap.ro

Unt de cacao nerafinat-organic

Untul de cacao este obtinut din boabele de cacao prin presare fara solventi chimici, este nerafinat si provine din agicultura ecologica. Untul de cacao este folosit atat in industria alimentara pentru productia ciocolatei de buna calitate, cat si in industria cosmetica datorita beneficiilor dovedite pentru piele.

Acest unt este bogat in vitamina E, care ajuta la hidratare, dar mai ales la productia de colagen in piele, prevenind aparitia ridurilor si a semnelor de imbatranire prematura.

Alte beneficii ale untutlui de cacao:

hidrateaza intens pielea, creeaza o bariera cu mediul extern, ajutand la o mai buna pastrare a apei in piele;

-are un factor de protectie natural, conferind protectie contra razelor UV, ajutand la obtinerea unui bronz frumos;

-ajuta la imbunatatirea elasticitatii pieli, o tonifica; poate  fi folosit in ameliorarea vergeturilor.

DSC_2884

Untul de cacao este solid, dar in contact cu pielea se topeste, are un miros usor de ciocolata, pe care pielea si simturile tale le vor adora. Se poate folosi direct pe corp pentru hidratare, in zonele uscate: coate si buze. Nu recomandam folosirea pe fata pentru persoanele cu pielea grasa, deoarece poate provoca comedoane.

Poate fi folosit de toate tipurile de piele, doar ca poate sa provoace alergii persoanelor sensibile la nuci si alune.  Inainte de a folosi acest produs, testati-l pe o portiune mica a corpului, de obice antebrat. Daca in 24 de ore de la folosire nu apar semene de roseata/mancarimi, se poate folosi produsul fara nici o problema.

Recomandari de folosire:

Pentru o absorbtie mai buna se poate folosi dupa dus cand pielea e usor umeda.  Utilizati o bucatica de unt de corp si intindeti pe toata pielea pana se topeste usor.

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *