Articole, Uncategorized

Un vis inspirat de balet…

De ceva timp nu am mai scris pe blog din lipsa de timp, am lucrat intens la proiectele noastre: am  participat la cateva targuri, am onorat comenzi pentru marturii de nunta si cel mai important pentru noi a fost invitatia coregrafei Ioana Ispas sa participam la un spectacol de balet “One step in one time”, in Sibiu.

De data aceasta nu am fost doar simpli invitati, ci am fost parte din spectacolul de balet. Va intrebati cum? Asa ne gandeam si noi la inceput, dar dupa ce am discutat cu Ioana am inteles ca doreste de la noi  sa realizam un mic parfumel natural pentru copii, care sa fie lansat in cadrul evenimentul si care sa fie inspirat de pasii de balet.

Provocarea a fost mare, dar dupa cateva luni de testari am reusit sa facem un parfumel cu tonuri de trandafiri, lavanda, geranium si bergamota, care a fost oferit in dar copiilor de la Scoala Gimnaziala “Mirona” din Reghin, care au fost protagonisti ai spectacolului.

Ne-am bucurat sa simtim emotia acestui eveniment, sa vedem zambetul copiilor care pun atata pasiune in visul lor, ne-am bucurat ca am putut crea un mic parfum natural care sa fie in acord cu gingasia, frumusetea, naturaletea, persverenta specifica baletului. In cele ce urmeaza, puteti vedea cateva imagini reprezentative din cadrul evenimentului si  cateva poze cu cadourile oferite cu mult drag de Senia Soap.

Time 4 Arts Sibiu 035

 

Time 4 Arts Sibiu 050

 

Time 4 Arts Sibiu 085

 

Time 4 Arts Sibiu 176

Time 4 Arts Sibiu 236

Time 4 Arts Sibiu 252

Time 4 Arts Sibiu 265

Time 4 Arts Sibiu 274

Time 4 Arts Sibiu 282

Time-4-Arts-produse 016

Time-4-Arts-produse 029Time-4-Arts-produse 025

Time-4-Arts-produse 010

 

Time-4-Arts-produse 011

 

Standard

One thought on “Un vis inspirat de balet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *