Articole

Un Craciun minunat!

Dupa cateva luni de pregatiri intense, am reusit sa ne prezentam cu un stand deosebit la expozitia Craciun Handmade din Promenada Mall Tg. Mures, organizata de Creative Hands.  Reactiile pozitive au fost numeroase in fiecare zi de targ, oameni au fost impresionati de stand, de produse si de povestea noastra, iar pentru aceasta le suntem recunoscatori. Am savurat fiecare moment al targului, am discutam cu oamenii care s-au oprit la standul nostru si am impartasit cu ei lumea minunata a sapunurilor Senia.

In prima zi de targ m-am trezit cu emotie in suflet, dupa o noapte apoape nedormita, pentru ca trebuia sa punem la punct ultimele detalii. Am pornit cu o masina burdusita de produse si decoratiuni pentru  expozitie, afara era o zapada deasa care parca ne facea deplasarea mai grea. Am luat-o  pe Luana, prietena noastra, care si-a dorit mult sa fie alaturi de noi la acest eveniment.

Am ajuns in final la Promenada am despachetat si am inceput sa punem fiecare piesa la locul ei, exact ca un puzzle. Dupa ce fiecare piesa era pusa la locul sau in fata ochiilor  s-a deschis imaginea unui stand care nu mai era doar in mintea mea,  de data aceasta era cat se poate de reala.  Simteam ca plutesc si ca totul in jurul meu  era la fel, imi aduc aminte bucuria Luanei, a sotului meu Alin, care a surprins in imagini acele momente.

Mai jos cateva imagini de la standul Senia Soap, prima zi de expozitie.

Standul Senia Soap

A doua zi de targ , trezirea a fost mai linistita, ajunsi la stand trebuia doar sa aranjam produsele si am venit cu ideii de imbunatatire a prezentarii produselor fata de ziua anterioara. Am facut multe pachetele de cadou, am impartit carti de vizita si multe zambete, iar in schimb am primit increderea clientilor.

Iata si cateva imagini din ziua 2:

Ultima zi a fost una deosebita , am dorit sa subliniez mai mult semnificatia produselor Senia, sa scot in evidenta imaginea Senia.  Senia, este femeia pozitiva, entuziasta, plina de viata, pasionata de ceea ce face. Toate aceste zile am simtit spiritul Senia, mai mult ca oricand, am simtit ca oboseala nu conteaza cand esti entuziast, am simtit ca prin multa munca si perseverenta visele pot devein realitate.

Doresc sa contiunui acest vis, sa-l dezvolt, doresc sa ofer celor din jur nu doar sapunuri naturale, doresc sa ofer entuziasm, zambete si energie pozitiva de fiecare data cand sunt folosite produsele Senia.

Va multumesc celor care au impartasit cu noi lumea minunata a prosuselor Senia, multumim ca ati ales aceste produse in preajma sarbatorilor de iarna, multumim ca ati dorit sa impartasiti cu cei dragi entuziasmul produselor Senia. Pentru orice informatie despre produsele cumparate va rugam sa intrati la sectiunea Boutique, acolo gasiti descrierea fiecarui sapun in parte. Mi-ar placea sa aud impresiile voastre dupa folosirea produselor, orice intrebare si sugestie sunt binevenite.Puteti sa imi scrieti pe email la adresa alina@seniasoap.ro

Va uram sarbatori fericite in continuarea si va lasam sa redescoperiti ultima zi de targ. Pe curand!

 

 

 

 

Standard

One thought on “Un Craciun minunat!

  1. Pingback: Like Christmas In a Box « darurile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *