www.seniasoap.ro

Ulei de macadamia presat la rece-organic

Obtinut prin presarea la rece a nucile de macadamia, provenind din agricultura ecologica. Este recunoscut pentru benefiicile nutritionale, dar si datorita actiuni reparatoare asupara parului si a pielii, folosit in cosmetica datorita recunoscutelor proprietati antiaging. Acest ulei are un miros usor de nuca, o consistenta usoara, fapt care ajuta la o buna absorbtie in piele fara sa blocheaze porii.

Contine acid palmitoleic care ajuta la regenerarea celulara, fapt care il fac potrivit pentru pielea matura /uscata. Acidul palmitolitic se regaseste in sebumul uman, doar odata cu inaintarea in varsta acesta dispare si determina imbatranirea prematura a pielii. Hidratand pielea cu acest ulei putem sa ajutam  pielea si sa prevenim inaintarea rapida a acestui proces.

Ulei vegetal

Ulei vegetal

Continue reading

Standard