Articole

Senia Soap @ Biofach

Prima luna din acest an este deja gata, uau ce repede a zburat!

Toata luna am facut planificarea pentru anul 2014: produse noi, ambalaje,  idei de articole, reamenajarea spatiului de productie,  furnizori noi,  foarte multe de discutat si de pus pe hartie. Vrem ca  Senia Soap sa creasca mare anul acesta si vrem sa o facem mai bine cunoscuta.

Pentru a pune in aplicare obiectivele  stabilite pentru 2014 am decis sa participam la targul international Biofach din Nurenberg, Germania, unul din cele mai mari targuri in materie de produse bio alimentare si nealimentare din lume. Participanti de pe toate  continentele se intrunesc la un loc sa isi prezinte cele mai curate produse si ingrediente. Pentru noi este o oportunitate unica sa ne intalnim cu furnizorii si sa participam la conferintele privind tendintele in acest domeniu.

biofach-2014

Prima mea participare la Biofach a fost acum 3 ani in calitate de furnizor de plante medicinale romanesti. Atunci s-au nascut primele radacini pentru creearea produselor cosmetice naturale. Activitatea mea profesionala in tranzactiile cu plantele medicinale mi-a dat ocazia sa cunosc acest domeniu si mi-a deschis curiozitatea sa-l aprofundez.

Momentul este cu atat mai special, deoarece acum mergem in calitate de producatori de cosmetice naturale, desi momentan nu ca expozanti, doar ca vizitatori. Ne dorim sa comunicam cu cati mai multi oameni din acest domeniu sa testam produse  si ingrediente noi. Pentru a va face o parere despre eveniment, va sugerez sa urmariti acest video:

Cu ocazia acestui targ ne-am decis sa incepem cu o mica vacanta, asa de inceput de an :). Astfel, in perioada 10-14.02.14 magazinul nostru online va fi inchis, toate comenzile plasate in perioada aceasta vor fi expediate incepand cu data de 17.02.14.

Cu drag,

Alina @ Senia Soap

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *