Articole

Scrub de corp {homemade}

Ori de câte ori ai ocazia e bine să te bucuri de ingredientele pe care le ai prin casă și să le folosești în remediile tale de înfrumusețare. Scrub-ul de corp este ideal în curățarea pielii în profunzime și la înlăturarea pielii uscate, pielea devine din nou fină și catifelată! Am combinat 5 ingrediente găsite în bucătărie pentru a crea una din cele mai incitante experiențe în ritualul îmbăierii.

Triptic scrub corp

Mirosul delicios, ce te duce cu gândul la prăjitură cu scorțișoară și citrice  îți va încânta simțurile și va crea cel mai spectaculos desert pentru piele. Particulele de zahăr brun vor îndepărta pielea uscată iar uleiul de măsline ajută la menținerea pielii hidratate, conferind un aspect extrem de fin și delicat.

După utilizarea acestui scrub, pielea își recapătă aspectul fin și catifelat, mai mult, aroma gurmandă persită pe piele stimulând starea de voie bună!

SCRUB DE CORP SCORȚIȘOARĂ, CACAO & PORTOCALE

Porție: 1- 2 utilizări

INGREDIENTE:

·      120 gr. zahăr brun;

·      7  linguri ulei de măsline (sau orice ulei care îl ai în casă);

·      1/2 linguriță scorțișoară pudră;

·      1 linguriță cacao pudră;

·      3 picături ulei esențial portocale sau 1 l-iță de coajă rasă portocale.

 INSTRUCȚIUNI:

1.    Într-un vas de stică/ceramică adaugă  zahărul, scorțișoara și cacao pudră, amestecă bine.

2.    Adaugă uleiul de măsline și uleiul esențial de portocală/coaja rasă de portocală.

3.    Toarnă compoziția într-un borcănaș cu capac și folosește-l la baie/duș. Aplică-l pe tot corpul sub formă de masaj circular.

4.   Scrub-ul este cel mai bine aplicat pe pielea uscată după baie sau duș. O baie sau un duș călduț, ajută la deschiderea porilor și scrub-ul acționează în profunzime!

5.    Usucă pielea cu un prosop apoi aplică scrub-ul. La final, clătește din nou cu săpun natural sau gel de duș.

   NOTIȚE:

·      Atenție! Aceast scrub crează o peliculă alunecoasă pe suprafața căzii.  A se folosii cu grijă! Clătiți bine vana sau cabina de duș după utilizare, pentru a evita alunecarea!

·      Înainte de a aplica orice produs cosmetic pe piele este necesar sa faceți un test de sensibilitate. Aplică produsul în cauză pe antebraț, dacă nu apar semen de mâncărimi sau roșeată, se poate folosii fără probleme.

·      Datorită conținutului de scorțișoară, produsul nu este recomandat femeilor însărcinate.

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *