Articole

Sarea de baie, aromaterapie la tine acasa

Dupa o zi obositoare  singurul lucru care ti-l doresti este sa te refugiezi intr-o atmosfera care te ajuta sa stai departe de grijile cotidiene, sa petreci timp cu tine, sa te regasesti. Poti crea acel loc chiar la tine acasa! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pregatesti o baie calda, sa pui o muzica preferata si  sa adaugi cateva saruri minerale, care vor intensifica starea de bine.

Sunt atat de multe saruri de baie pe piata, de toate culorile si de toate mirosurile, doar ca sub aceste culori si ambalaje colorate se pot ascunde chimicale sintetice, care prin deschiderea porilor intra din piele direct in corp. Oare acesti coloranti si parfumanti sintetici vor contribui la starea noastra de mai bine? Raspunsul este categoric NU, deoarece ma respect si vreau sa imi ofer mie si corpului meu doar cele mai pure si mai naturale ingrediente.

Decat sa alegi acele saruri sintetice, iti recomandam sa te informezi putin si sa alegi saruri de baie cu ingrediente cat mai putin procesate, care sunt inmiresmate cu uleiuri esentiale, care nu doar miros frumos, dar sunt inzestrate cu proprietati aromateraputice. Deoarece pe piata este destul de greu sa gasesti astfel de saruri de baie, Senia Soap a creat 2 tipuri de saruri de baie care te vor rasfata la maxim!

Sarurile de baie pot contribui la restabilirea nivelului de magneziu si potasiu din corp, mai mult de atat ajuta la eliminarea toxinelor din piele, contribuind la detoxifierea corpului. Fiecare retetă de sare de baie Senia este formată dintr-o combinație saruri din saline din Romania, la care se adaugă nepretuitele uleiuri esentiale 100% pure.

Sarea de baie este foarte bogată in magneziu, potasiu si calciu si are minim 3 beneficii:

  • Remediu pentru pielea uscata, iritata si inflamata;
  • Remediu pentru purificarea pielii, diverse infectii cutanate;
  • Remediu pentru tonifierea pielii, relaxarea si destinderea muschiilor.

Gasiti mai multe informatii despre sarurile noastre de baie in magazinul nostru online  http://www.seniasoap.ro/corp/sare-de-baie

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *