www.seniasoap.ro

Sapunul “White Rose”

Sapunul suprem in materie de hidratare datorita continutului de unt de shea si lapte de capra.

Cu siguranta ati citit ca in trecut printesele foloseau laptele la imbaiere, efectele benefice ale laptelui in ingrijirea corpului au o traditie indelungata, folosirea lui efectiva ar trebui sa continue chiar si in zilele noastre.

In acest sapun, apa este inlocuita cu lapte de capra procurat de la un producator local, laptele este in forma bruta neprocesat, pastrand toti nutrientii si vitaminele.
Laptele de capra este bogat in vitamina A, care ajuta la refacerea pielii deteriorate, de asemenea grasimile care se gasesc in acest lapte confera sapunului un grad de hidratare ridicat.

White Rose by Senia Soap

Mirosul usor de trandafiri este dat de o combinatie de 3 uleiuri esentiale mentionate mai jos, dupa cum o sa vedeti nu contine ulei esential de trandafiri!

Ingrediente: Uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, ricin, unt de shea; lapte de capra; uleiuri esentiale de geranium, patchouli si bergamot.

Potrivit pentru toate tipurile de ten in mod special pentru pielea uscata, sensibila.

14 lei-100 gr

TOATA LUNA MARTIE  PROMOTIE: 4 SAPUNURI+ 1 SAPUN GRATIS LA PRETUL DE 12 LEI/BUC

Pentru comenzi, varugam sa ne scrieti pe email la adresa: alina@seniasoap.ro

Standard

One thought on “Sapunul “White Rose”

  1. Raluca says:

    Am folosit sapunul White Rose si am ramas placut impresionata. Avand in vedere ca lucrez la o gradinita, trebuie sa-mi spal mainile de zeci de ori pe zi, astfel incat pielea ramane uscata si se creapa foarte des. Insa, de cand am inceput sa folosesc acest sapun pielea mea este mai moale si catifelata. Multumesc Alina pentru acest sapun! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *