www.seniasoap.ro

Sapunul “Sensitive Olive”

Sapunul clasic realizat dupa o reteta veche a sapunului Castile, sapun care era realizat in proportie de 100% doar din ulei de masline extravirgin. Sapunul Castile are o traditie veche, fiind extrem de popular in tarile din sudul Europei, unde exista o adevarata cultura in privinta sapunurilor de calitate realizate doar din uleiuri vegetale. In contrast cu tarile mai nordice, care realizau sapunurile preponderent din grasimi animale, rezultand sapunuri de o calitate net inferioara.

Aceasta diferentiere se poate vedea chiar si in zilele noastre, un exemplu ar fi tarile precum Franta, Grecia si Spania, unde sapunurile natural vegetal reprezinta un simbol caracteristic. Spre deosebire de tarile nordice, unde sapunu natural vegetal  a fost preluat mai mult din tarile sudice odata cu crestera gradului de civilizare si cu constientizare calitatilor net superioare ale sapunului natural pe baza de uleiuri vegetale.

Sapunul Castile este un sapun extrem de hidratant, doar ca fiind 100% din ulei de masline nu confera spuma . Ca urmare, am pastrat in sapunul ”Sensitive Olive” procent majoritar de ulei de masline extravirgin, la care am adaugat uleiul de cocos care confera spuma bogata. Mai mult de atat, am intensificat efectul hidratant prin adaugarea untului de shea, care este un adevarat miracol pentru pielea uscata, iritata, cu probleme.

Deaorece sunt persoane sensibile la uleiuri esentiale, am ales sa creem acest sapun special pentru pielea sensibila, pentru zonele cele mai sensibile ale corpului, chiar si pentru copii.

Sapunurile  Senia vor avea o viata mai lunga daca le lasati la uscat intre utilizari. Recomandam sa folositi o sapuniera care permit scurgerea apei, evitati sa lasati sapunul in apa deoarece absoarb  apa si se inmoaie.

Ingrediente: Uleiuri saponificate de masline extravirgin, cocos, masline, shea;

Potrivit pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea sensibila/uscata.

Il gasiti in magazinul nostru online: http://www.seniasoap.ro/sapunuri-naturale/sapun-natural-sensitive-olive

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *