www.seniasoap.ro

Sapunul “Rainfresh”

Dupa cum ne spune si numele, acest sapun este exact ca o ploaie de vara, usor revigorant, stimuleaza  simturile.

Sapunul Rainfresh  poate fi folosit dimineata devreme, cand vrem sa incepem o zi in forta. Sapunul este unul echilibrant, energizeaza si linisteste in acelasi timp, aceasta calitatea este data de sinergia uleiul esentiale de menta cu uleiul esential  de lavanda. Diferit de sapunul clasic cu menta, diferentiindu-se printr-o aroma usor florala care te poarta cu gandul la o ploaie de vara in natura.

In aromaterapie uleiul esential de menta este folosit pentru a stimula mintea, ajutand la o mai buna concentrare, de asemenea este bun la inlaturarea durerilor de cap.

p-30

Uleiul esential de lavanda, unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale, ajutand la calmarea sufletului, induce starea de relaxare, combate starile de stress.  Atat menta, cat si lavanda ajuta la calmarea arsurilor solare, aceste calitati, pe langa usorul efect racaritor, fac din acest sapun un nemaipomenit sapun de vara.

Uleiul essential de menta si eucalipt nu este recomandat femeilor insarcinate. Desi cele doua uleiuri esentiale sunt bine diluate in sapun, recomandam ca sapunul sa nu fie utilizat de acestea.

Sapunurile  Senia vor avea o viata mai lunga daca le lasati la uscat intre utilizari. Recomandam sa folositi o sapuniera care permit scurgerea apei, evitati sa lasati sapunul in apa deoarece absoarb  apa si se inmoaie.

Ingrediente: Uleiuri saponificate de cocos, cacao, masline,ricin, avocado; argila verde; uleiuri esentiale pure de: menta, lavanda si eucalipt.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea normala/grasa.

12 lei-100 gr

TOATA LUNA MARTIE  PROMOTIE: 4 SAPUNURI+ 1 SAPUN GRATIS LA PRETUL DE 12 LEI/BUC

Pentru comenzi, varugam sa ne scrieti pe email la adresa: alina@seniasoap.ro

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *