www.seniasoap.ro

Sapunul “Lavender Twist”

La fel ca si sapunul “Sensitive Olive”, sapunul “Lavender Twist” este realizat dupa o reteta veche a sapunului Castile, sapun care era fabricat in proportie de 100% doar din ulei de masline extravirgin. Sapunul Castile are o traditie veche, fiind extrem de popular in tarile din sudul Europei, unde exista o adevarata cultura in privinta sapunurilor de calitate realizate doar din uleiuri vegetale.

Poate fi considerat un clasic sapun franzuesc, care cu multi ani  a fost combinat sub aceasta forma: ulei de masline virgin la care s-a adugat  ulei esential de lavanda. In trecut acest timp de sapun era accesibil doar paturilor instarite.

Sapunul Castile este un sapun extrem de hidratant, doar ca fiind 100% din ulei de masline nu confera spuma . Ca urmare, am pastrat in sapunul ”Lavender Twist” procent majoritar de ulei de masline extravirgin, la care am adaugat uleiul de cocos care confera spuma bogata. Mai mult de atat, am intensificat efectul hidratant prin adaugarea untului de shea, care este un adevarat miracol pentru pielea uscata, iritata, cu probleme.

Senia vor avea o viata mai lunga daca le lasati la uscat intre utilizari. Recomandam sa folositi o sapuniera care permit scurgerea apei, evitati sa lasati sapunul in apa deoarece absoarb  apa si se inmoaie.

Ingrediente: Uleiuri saponificate de masline extravirgin, cocos, masline, shea, uleiuri esentiale pure de: lavanda si patchouli.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea uscata si sensibila.

Il gasiti in magazinul nostru: http://www.seniasoap.ro/sapunuri-naturale/sapun-natural-lavender-twist

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *