www.seniasoap.ro

Sapunul “Pepper Scrub”

Un alt sapun exfoliant,  special gandit pentru barbati, care  poate fi folosit si de femei. Combinatia aromatica este una mai  pamantie, lemnoasa, fapt care il face mai potrivit pentru papilele olfactive masculine.

Exfolierea corporala este necesara atat la femei, cat si la barbati, deoarece cu inaintarea in varsta celulele moarte  nu se inlatura imediat, ci raman la suprafata pielii, lasand un aspect de piele incarcata, uscata. Prin exfoliere se indeparteaza reziduriile lasate de celulele moarte, lasand o piele fina si neteda, care ramane hidratata de  la uleiurile din compozitia acestui sapun.

Uleiurile esentiale de lamaie, patchouli si tamaie din continutul acestui sapun,  creaza o combinatie aromatica care te duce cu gandul la natura, la starea de meditatie, la regasirea linistii interioare, in acelasi timp invigoreaza si incalzeste trupul.

Uleiul esential de tamaie este folosit pentru cresterea circulatiei sangelui, foarte bun tonic, ajutand la echilibrarea sebumului specific tenului gras. Uleiul esential de lamaie este folosit in aromaterapie pentru a ridica spiritul, clarificarea mintii, pentru o mai buna concentrare.

p-28

Particulele exfoliante sunt date de boabele de piper  nu foarte fine, mai abrazive. Piperul negru ajuta la cresterea circulatiei sangelui, reducerea efectelor celuitei si bineinteles la exfolierea corporala. Pe langa aceaste efecte, boabele de piper par sa contribuie la mirosul spicy al acestui sapun.

Sapunul mai are in compozitie laptele de capra, care vine sa confere hidratare suplimentara dupa exfoliere.

Acest sapun este recomandat doar pentru exfoliere corporala, se poate folosi cel putin o data pe saptamana, nu este recomandata utilizarea zilnica.

Sapunurile  Senia vor avea o viata mai lunga daca le lasati la uscat intre utilizari. Recomandam sa folositi o sapuniera care permit scurgerea apei, evitati sa lasati sapunul in apa deoarece absoarb  apa si se inmoaie.

Ingrediente: Uleiuri saponificate de cocos, masline, cacao, ricin; lapte de capra, argila alba, boabe maruntite de piper; uleiuri esentiale pure de: lamaie, patchouli si tamaie..

Potrivit pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea normala.

12 lei-100 gr

TOATA LUNA MARTIE  PROMOTIE: 4 SAPUNURI+ 1 SAPUN GRATIS LA PRETUL DE 12 LEI/BUC

Pentru comenzi, varugam sa ne scrieti pe email la adresa: alina@seniasoap.ro

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *