www.seniasoap.ro

Sapunul “Deep Forest”

Un sapun din inima padurii, un sapun cu mireasma lemnoasa, usor mentolata, creat special pentru barbati. In cateva cuvinte “Deep Forest” este un sapun cu miros putenic, cu o textura fina si  o spuma bogata .

Uleiul esential de patchouli domina mirosul acestui sapun, fapt care il face un sapun unic deoarece majoritatea sapunurilor Senia, contin aceasta mireasma in proportie mica, doar ca o baza pentru combinatia aromatica.  Acest ulei esential este unul dintre cele mai active uleiuri in regenerarea pielii, stimuland cresterea de celule noi. In aromaterapie acest ulei esential este folosit pentru a diminua starile de anxietate, pentru a linisti sufletul si mintea.

p-39

Langa patchouli, am adaugat doua arome revigorante: uleiul esential de rozmarin si eucalipt, care stimuleaza simturile si energizeaza.

Uleiul esential de eucalipt are un efect revigorant asupra pielii, in aromaterapie  este recomandat pentru calmarea durerilor de cap. Uleiul esential de rozmarin ajuta la stimularea creierului, ajutand la o mai buna concentrare, imbunatatind memoria.

Datorita efectelelor putenice energizante al combinatiei de uleiuri esentiale, nu este recomandat persoanelor cu  tensiune ridicata si femeilor insarcinate.

Sapunurile  Senia vor avea o viata mai lunga daca le lasati la uscat intre utilizari. Recomandam sa folositi o sapuniera care permit scurgerea apei, evitati sa lasati sapunul in apa deoarece absoarb  apa si se inmoaie.

Ingrediente: Uleiuri saponificate de cocos, cacao, ricin, shea, masline extravigin; infuzie de ceai verde, lapte de capra, argila alba; uleiuri esentiale pure de: patchouli, rozmarin si eucalipt.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

12 lei-100 gr

TOATA LUNA MARTIE  PROMOTIE: 4 SAPUNURI+ 1 SAPUN GRATIS LA PRETUL DE 12 LEI/BUC

Pentru comenzi, varugam sa ne scrieti pe email la adresa: alina@seniasoap.ro

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *