Articole

Open for Christmas!

Odata cu inceputul lunii decembrie totul in jurul nostru pare sa intre in pregatirea pentru Craciun, totul in jurul nostru incepe sa straluceasca, sa zumzaie tot mai tare. Imi doresc ca aceste pregatiri sa fie placute pentru voi toti si sa ne bucuram de minunatul spirit al acestei sarbatori, sa nu uitam de cei dragi si dincolo de toate sa nu uitam de esenta acestei sarbatori!

Anul acesta Senia Soap a pregatit cadouri pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, cadouri cat mai naturale pentru baie si corp. Am inceput saptamana aceasta impachetarea cadourilor, atelierul nostru e colorat cu melodii de sarbatoare si cu pachetele care urmeaza sa fie trimise  celor care au fost cuminti!

IARNA-2

Magazinul nostru online http://www.seniasoap.ro/ este oficial deschis pentru sarbatorile de iarna, aici vei gasi si primele noastre promotii http://www.seniasoap.ro/pachete-cadou, pana la 20% reducere la pachetele cadou, promotie valabila pana in data de 12.12.13, exclusiv pentru comenzile plasate online.

Incepand cu saptamana viitoare ne gasiti la targurile de Craciun, unde o sa puteti sa testati produsele noastre si sa alegeti cadourile preferate. Iata si evenimentele:

13-15 decembrie 2013  Promenada Mall Tg.  Mures-Targul Cadourilor de Craciun

Targul-Cadourilor-de-Craciun

 

13-15 decembrie 2013 Centrul Cultural Reduta Brasov  -Targul handmade Poveste de Craciun

1467472_608534755862017_1059121022_n

 

20-22 decembrie 2013  Promenada Mall Tg.  Mures-Targ de produse lucrate manual

ceative hands targ

Va asteptam  cu mult drag!

 

Pe final va impartasim o melodie care deschide sezonul de iarna, o melodie care o ascultam cu mare drag in aceasta perioada:

http://www.youtube.com/watch?v=6dS0UOy7PeQ

 

Spor la pregatiri!

 

Standard

One thought on “Open for Christmas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *