Uncategorized

Lansare magazin online Senia Soap

 

Dragii nostri,

De foarte mult timp lucram la micul nostru magazin online http://www.seniasoap.ro/, unii dintre voi stiu cat de intens ne-a preocupat de acest proiect. Au fost mai multe luni de munca, timp in care ne-am gandit la structura, culori, text, design si numeroase lucruri mici, care poate nu se vad, dar care au luat atat de mult timp. Suntem atata de incantati ca putem sa ii dam drumul si avem atat de mult entuziasm in suflet incat abia putem sa-l exprimam in cuvinte.

Va invitam sa aruncati o privire si sa rasfoiti si sa vedeti micutul nostru magazin, de unde va puteti  aprovizionanu doar cu sapunuri si cosmetice naturale, ci si cu informatii utile, informatii pe care noi le luam in considerare cand creem produsele.

Cu gandul la voi, dragii nostri clienti, am realizat acest magazin si pentru ca ati avut atat de multa incredere si rabdare, va dedicam acest mic proiect. Va multumim din tot sufletul pentru sustinere, poate uneori am gresit, dar am invatat si invatam in continuare sa creem produse care vin din natura, dar mai mult din sufletele noastre.

Desi magazinul nu este inca finalizat complet, avem in stoc aproape toata gama de sapunuri naturale, urmand ca din luna septembrie sa vina noutatile, trebuie sa aveti putina rabdare pentru ca surprizele sunt multe si nu pot fi dezvaluite!

Pentru ca dorim sa lansam acest magazin cu multa bucurie atat pentru noi cat si pentru voi, va anuntam ca avem o promotie care incepe de astazi: LA CUMPARAREA A 4 SAPUNURI NATURALE PRIMESTI 1 SAPUN GRATIS!

Promotia este valabila pana in data de 15.09.2013, in limita stocului disponibil! Va asteptam sa plasati o comanda pe http://www.seniasoap.ro/ si sa profitati de aceasta oferta.

Astazi 09.08.2013 s-a implinit un nou vis al nostru, mergem sa sarbatorim!

Cu drag,

 

Alin&Alina Dolha

Founders @SeniaSoap

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *