Articole

Inceput de an 2013…

 

Am sa incep primul post din 2013 cu urarea: La multi ani! Va doresc un inceput de an in care sa saditi ganduri bune, va doresc ca la finalul anului sa culegeti roadele care vi le doriti acum. Acele roade sa va faca mai buni si mai impliniti. Acest lucru mi l-am propus eu pentru anul acesta pe toate planurile vietii mele. Doresc un an in care viata mea sa fie concentrata spre a descoperii lucruri noi, spre a oferii ganduri frumoase, zambete, incredere si mai multa munca decat oricand. Desi la inceput pare un an destul  de incarcat, stiu ca daca am sa sadesc cu grija acele ganduri bune am sa culeg acele roade care mi le doresc pentru 2013.

dream

Dream big.

Primele zile ale acestui an au inceput promitator, sper ca acest entuziasm sa se lipeasca de noi si de voi, cei care ne urmariti blogul si sa se tina tot anul activi astfel incat sa scoata ce e mai bun din noi. Anul acesta  ne dorim ca sapunurile Senia sa fie cat mai cunoscute, dar cel mai important sa notificam produsele la Ministerul Sanatatii, pe langa aceasta, foarte multe idei de produse noi, participari active la targuri , imbunatatirea blog-ului, concursuri, testari de produse, aproape ca va spun tot, dar pastrez o parte din ele sa fie o surpriza, speram cat mai placuta!

http://www.facebook.com/creative.hands.ms

http://www.facebook.com/creative.hands.ms

Foarte important in anul acesta pentru Senia Soap este sa colaboreze cu cat mai multi pasionati de handmade si natural, in acest sens ne dorim sa continuam sa sustinem comunitatea loacala mureseana  de handmade, reprezentata de Creative Hands. Ne dorim sa procuram ambalaje, accesorii pentru baie facute handmade de oameni care pun mult suflet in ceea ce fac. Acest gand si perspectiva am adoptata-o incepand cu finalul anului trecut la Expozitia de Craciun, cand am ales cutiute de impachetat cadourile de sapun facute manual  de catre Meda  blog: http://handmadebymeda.blogspot.ro/  sau site-ul de prezentare:  http://invitatii-couture.com . Meda realizeaza manual invitatii, dar si alte minunate lucruri: cutiute, albume foto , guest books. Din momentul in care am vazut creatiile ei am stiut ca aceasta mana indemanatica,  minte creativa si cu un foarte ridicat simt estetic, va putea sa creeze pentru Senia Soap cutiute speciale, care eu am dorit sa le consider mai mult decat simple cutii. Acestea pot fi utilizate pe post de cutiute de bijuterii sau chiar mai mult pot fi folosite ca si elemente de decor. Cel putin la standul nostru, acestea au fost un element important in decor care s-a imbinat foarte bine cu sapunurile si cu toate celelalte elemente ale standului.

brown-gift-boxes-with-cameo-and-lace-bow

gift-boxes-with-cameo-and-lace-bow

De foarte scurt timp, Meda a postat un mic articol despre  cutiutile facute pentru Senia Soap, puteti citi articolul in link-uk urmator: http://handmadebymeda.blogspot.ro/2013/01/boxes-for-senia-soap-cutii-pentru-senia.html

In schimbul acestor cutiute, Meda a primit sapunuri naturale Senia, care le-a oferit prietenelor sale. Mi-a placut mult spontaneitatea, simplitatea si bunul gust in modul de impachetare a sapunurilor, a folosit doar pungutele de hartie in care erau puse sapunurile si cateva elemente care le avea atuci la indemana. Foarte dragut a iesit, mai mult fetele au niste porecle atat de funny, incat cand le vezi nu poti sa spui decat ca e cel mai sincer cadou pe care poti sa il oferi prietenilor.

 

handmade-soap

 

simple-gift-wrap

 

simple-gift-wrap-with-hand-drawn-tags

Doresc sa inchei postarea noastra cu o  poza postata recent de o clienta a noastra, care s-a indragostit de sapunurile in forma de cupcake, iata ce bol delicios :), like like!

 

Cupcakes Soap by Senia

Cupcakes Soap by Senia

 

Standard

One thought on “Inceput de an 2013…

  1. Multumesc mult pentru articol. Si ca o chestie haioasa despre sapunurile tale, vorbeam intr-o zi la telefon cu mama care a primit si ea unul cand a intrat in discutie si “sapunul de casa” care tocmai s-a spalat. Mi-a venit sa rad, dar nu puteam s-o contrazic. Ea citise descrierea de pe ambalajul produsului si nici nu ma puteam astepta sa spuna cuvantul “handmade”.
    Iti doresc sa realizezi tot ce ti-ai propus pentru anul acesta si inca cateva pe deasupra.
    La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *