Articole

Februarie–luna iubirii

Probabil ca nu esti unul dintre cei care are nevoie de o zi anume sau o luna anume in care sa iti exprimi iubirea, cert este ca iubirea trebuie sa fie sarbatorita in fiecare zi! Am indrazni sa spunem ca nu e vorba doar de iubirea fata de iubit sau iubita, ci e vorba si de iubirea fata de oamenii din jurul nostru, iubirea de a darui un gest frumos fara a astepta ceva in schimb.

Pentru noi luna iubirii inseamna o aducere aminte, o mai buna constientizare a iubirii sub diverse forme, iubirea fata de aproapele nostru sau iubirea fata de lucrurile simple din viata noastra. Sub orice forma este aceasta si indiferent de modul cum o exprimam trebuie sa nu uitam de ea si sa o scoatem la iveala din cand in cand.

luna iubirii Senia Soap

Senia Soap nu are o zi sau o luna anume in care sarbatoreste iubirea. Iubirea noastra o transmitem in fiecare zi prin pasiunea cu care fabricam fiecare produs. Am stabilit ca luna februarie sa fie luna iubirii in idea de reflectie si o mai buna constientizare a acestor sentimente. Ne dorim sa va exprimati iubirea fata de cei apropiati, dar chiar si mai mult de atat.

Hai sa incepem prin a oferii un zambet unui strain, un prim gest de iubire care poate sa insenieze doua vieti!

Daca vreti sa va rasfatati in luna februarie, Senia Soap va ofera transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei. Perioada de desfasurare 5-28.02.14, in limita stocului disponibil.

O mentiune: toate comenzile plasate in perioada 10-14.02.13, vor fi expediate incepand cu data de 17.02.13.

Cu drag,

Echipa Senia Soap

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *