Articole

Sapunurile Senia

[alert_red]Despre produse[/alert_red]

Numele “Senia” provine din cuvantul de origine araba “Zenia” care inseamna floare,  sapunul floare sau sapunul cu miros de floare, sapunul cu mireasma naturii. Acest nume nu este unul intamplator, este un nume care simbolizeaza esenta sapunului natural fabricat manual, floarea simbolizeaza naturaletea, gingasia, frumusetea, puritatea.

Toate aceste elemente sunt in rezonanta cu ingredientele sapunurile Senia, care contin particule din natura: uleiuri vegetale, flori si frunze de plante, infuzii, sucuri naturale de fructe si legume, iar nu in ultimul rand nepretuitele uleiuri esentiale, care vin sa confere proprietati aromaterapeutice sapunurilor

Pe langa simbolistica etimologica, “Senia “ intruchipeaza imaginea femeii pozitive, entuziaste, pline  de viata, usor boema, care pretuieste adevaratele valori ale vietii: dragoste, simplitate, naturalete, onestitate.

Femeia “Senia”, este mai mult decat o frumusete fizica, pentru ea primeaza frumusetea spiritului, ea stie ca viata este mai mult decat  o imagine, este femeia care incerca sa traiasca in echilibru, in armonie,  este femeia care inspira si este mereu inspirata.

Sapunurile Senia contin ingrediente din natura atent selectionate, sunt simple, fabricate in serie mica, taiate si ambalate manual, cu miros si culori naturale, nu contin chimicale sintetice, mirosurile nu sunt  fructate si puternic mirositoare, culorile nu sunt  intense.

Sapunurile Senia  sunt fabricate manual cu foarte multa grija si pasiune, ele doresc sa transmita energie naturii, sa linisteasca, sa echilibreze emotiile, sa revigoreze si sa energizeze. Aceste sapunuri  sunt un adevarat panaceu atat pentru trup cat si pentru suflet.

Standard

One thought on “Sapunurile Senia

  1. Diana Dunca says:

    Am cumparat 5 sapunuri de la targul de Craciun din Promenada Mall si imi place cel cu milk snd honey cel mai mult pana acum. Am mai cumparat si de la alte firme, si desi am gasit si mai ieftine, sapunurile Senia au un parfum mai puternic , asa ca pot spune ca e un raport corect pret-calitate.
    Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *