Articole

Concurs 8 martie

Luna martie este luna florilor si inceputul reinvierii naturii, ne pregatim pentru primavara, pentru zile mai colorate si mai optimiste. Aceasta luna este importanta pentru noi din doua motive, unul sarbatorim femeia naturala, simpla, dar in acelasi timp extrem de complexa, femeia cu personalitate puternica si cu spirit de initiativa. Un al doilea motiv sarbatorim revenirea la viata, reinoirea si startul spre un nou inceput. Poate unii dintre voi stiti ca Senia inseamna floare, simbol al naturii si al frumusetii, produsele Senia sunt create conform cu aceste doua simboluri, credem cu adevarat ca frumusetea fizica si spirituala zace in natura si poate fi atinsa doar respectand principiile ei.

Pentru ca orice femeie este speciala, ne-am hotarat sa organizam un concurs de 8 Martie pentru toate femeile atat cele care au folosit produsele noastre, cat si pentru cele care nu le-au folosit. Concursul este organizat in colaborare cu Blog Larisa Duta, mai multe detalii despre modul de participare gasiti aici.

8-martie-2

Concurs 8 martie

Detaliile complete asupra concursului le gasiti pe  Blog Larisa Duta
 Concursul se desfasoara în perioada 04.03.2014-09.03.2014 (ora 23:59) și persoana castigatoare va fi aleasa prin tragere la sorti, utilizând programul random.org. Aceasta va fi anuntata în 10.03.2014 pe blogul Larisei Duta. Concursul este la nivel national, iar premiul va fi livrat de catre Senia Soap a doua zi lucratoare de la primirea adresei si a datelor de contact de la castigatoare/castigator.
  • Premiul este cel din imagine : un sapun exfoliant „Lemon Poppy”și un sapun hidratant „Milk&Honey” (acesta din urma poate fi schimbat dacă doriti). Amândoua vor fi oferite unei persoane de sex feminin/masculin.
  • Persoana castigatoare va fi contactat/a de catre Larisa Duta.
  • Nu se accepta inscrierile multiple.
  • Toate conditiile de participare sunt acceptabile si obligatorii.
    Vezi pe Blogul Larisei Duta conditiile de participare la concurs, detalii aici.

     

Incepem cu acest concurs, dar va mai promitem inca cateva promotii pentru inceput de primavara.
Sa aveti parte de o primavara frumoasa!
Cu drag,
Echipa Senia Soap
 
Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *