Articole

Cadouri de Craciun!

Dupa cum ati vazut zilele acestea suntem ocupati cu impartirea cadourilor de Craciun, mai mult de atat am organizat 2 concursuri in colaborare cu 2 bloguri de beauty.

Mai jos gasiti o lista cu concursurile care sunt in desfasurare in momentu de fata:

1.  Castiga pachetelul cu lavanda de mai jos daca ne dai un coment cat mai creativ la unul din ingredientele care se gasesc in produsele din acest pachetel, mai multe detalii pe acest blog: http://cristinatacaciu.wordpress.com/2013/12/11/concurs-senia-soap/. Mai este putin pana la desemnarea castigatorului!

lavanda-002

2.  Catiga pachetul de mai jos, simte mireasma dulce a sarbatorilor din sapunul Spicy Tea si bucura-te de sapunul  exfoliant cu lamaie si mac! Sapunurile Senia nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de relaxare si energizare! In acest link gasesti mai multe informatii privind regulile de participare: http://overseeingfashion.blogspot.ro/2013/12/concurs-overseeing-fashion-senia-soap.html

Cadou_1A

3. Mai jos un pachet cadou cu lavanda oferit de Senia Soap pentru cei care se aboneaza la newsletter. Intra pe http://www.seniasoap.ro/, in josul paginii este sectiunea de abonare newsletter, introdu adresa de email, atentie vei primi un email pentru confirmare, doar acei care confirma intra in concurs! Toti abonati actuali intra automat in concurs.

Castigatorul va fi extras la sorti prin intermediul random.org. , perioada de desfasurare:16.12-22.12.13.

Cadou-Newsletter

Dupa cum vedeti Mosu are multe cadouri de dat saptamana viitoare, daca vreti sa primiti unul din cadourile de mai sus trebuie sa participati!

Standard

4 thoughts on “Cadouri de Craciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *