Articole

Biofach-impresii de la targ

Iata ca am revenit cu forte proaspete pe meleagurile romanesti, de fiecare data cand venim din afara avem nevoie de cateva zile sa ne reluam activitatea. Dupa o saptamana de vacanta, combinata cu 3 zile de targ vi mai degraba obosit decat odihnit, dar cu toate acestea expeditia noastra in Germania a meritat tot efortul.

Am avut parte de 3 zile de targ timp in care am avut ocazia sa vedem produse cosmetice noi, sa comunicam cu diversi producatori si furnizori de ingrediente certificate organic. Am participat la doua conferinte, una in care subiectul principal era piata produselor organice in tarile din Europa de Est si cea de-a doua despre certificarea organica pentru produsele cosmetice, ambele teme au adus numeroase informatii noi si extrem de utile.

Targul Biofach este la a 25 editie se organizeaza o data pe an in Nurenberg, Germania. Participantii targului sunt firme din intreaga lume care activeaza in sectorul produselor ecologice pornind de la alimente, cosmetice, detergenti chiar si imbracaminte. Anul acesta numarul vizitatorilor a fost la aproximativ 42.000 din 134 de tari, iar numarul expozantilor s-a ridicat la 2.235. Targul este impartit pe mai multe hali, produse cosmetice, produse alimentare diverse, produse ecologice organizate in functie de tara de provenienta, aici am gasit si standul Romaniei cu producatori de fructe de padure, miere si cereale, multe materii prime, am schimbat cateva vorbe cu ei. Prezenta Romaniei s-a aratat destul de acceptabila, dar parca a lipsit putin din splendoarea din 2013,  an in care Romania a fost considerata tara anului in cadrul acestui eveniment.

Ne-a entuziasmat mult multicultarismul din cadrul acestui targ, am vazut inca o data diferentele culturale din mai multe parti ale lumii, am avut posibilitatea sa testam cosmetice cat si alimente, nu putem uita niste branzaturi fine din Elvetia, ceva batoanele raw cu fructe exotice si niste smochine de la mama lor, toate produsele testate  au fost cu totul deosebite, parca nu ar fi produse pe aceasta lume:). In ansamblu, am avut multe de invatat si ne-am deschis si mai tare orizontul spre aceasta lume de produse organice cu totul fascinanta. Foarte multe poze nu am reusit sa facem ca mai mult ne-am preocupat cu discutatul si testatul, dar cateva tot am facut,  mai jos gasiti experienta noastra in cateva imagini.

bio fach-17

Step into organic

bio fach-18

Exibition starting -1st day view

bio fach-19

1st day- organic cosmetics

bio fach-22

Novelty stand

bio fach-12

{beautiful lights}

bio fach-23

{beutiful stand}

bio fach-30

BIO AROMA BAR

bio fach-5

Focus- organic cosmetics

bio fach-40Healthy food

bio fach-42

Romanian stand

bio fach-36Green Food

bio fach-34

A little tired Alina:)

bio fach-37

Some BIO juice testing.

bio fach-38

Love it!

 

Acestea fiind spuse, tin sa va readuc aminte ca luna aceasta sarbatorim iubirea si va oferim transport gratuit la comenzile de peste 100 de lei.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati rafturile virtuale: http://www.seniasoap.ro/

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *