Articole

{Alint de fructe}

Luna februarie este mai dulce, sunt zilele de final de iarna, racoarea incepe sa se retraga incet si sufletul ni se incalzeste in asteptarea lunii martie. Iubirea este simbolul acestei luni si chiar daca se vorbeste atat de mult de ea, parca isi pierde din valoarea ei reala. Iubirea trebuie sa fie in noi in fiecare zi si in fiecare luna, iubirea sta int-o floare, intr-un gand bun, intr-un  zambet.  Va incurajam luna aceasta sa descoperiti mai mult iubirea, sa o exprimti si sa o puneti in practica in fiecare zi a vietii voastre.

FB

Senia, este una din iubirile noastre, care ne face zilele mai intersante si palpitante. Fiecare etapa de la crearea retetelor, la fabricarea, impachetarea si pana la vanzare produselor este deosebita si ne da bucurie, este o parte din noi si o expresie a iubirii noastre. Pentru ca ne sustineti atat de mult, dragii nostri clienti, in luna februarie va alintam cu o oferta speciala compusa dintr-un unt de corp “Wild Berries” la care primiti gratuit 1 sapun exfoliant “Lemon Poppy” si 1 sapun pentru utilizare zilnica” Salt Spa”

Stiati ca?

Untul de corp “Wild Berries”:

– contine 95% ingrediente din agricultura ecologica/bio;

– contine unt shea nerafinat bio, bun pentru vergeturi si piele foarte uscata;

–  este un hidratant mutifunctional: corp, fata, maini si par;

– este ambalat in recipient de  sticla semitransparenta.

– are o aroma delicioasa, aproape iti vine sa-l mananci.

Poti cumpara acest pachet promo aici.

 

Standard

2 thoughts on “{Alint de fructe}

  1. Aveti si produse speciale pentru dermatita seboreica? Am tot cautat ceva naturist care sa dea rezultate dar pana acum din ce am incercat doar reclama si nimic mai mult.

    • Draga Adela, Recomand sapunul Black Tea, care contine ulei esential de arbore de ceai, foarte bun antibacterian.
      Nu a fost creat special pentru aceasta problema, dar contine ingrediente care pot sa fie benefice. Cred ca e foarte greu sa gasesti produsul potrivit, eu zic sa incerci cat mai multe cai naturale posibile. Cand vine vorba de aceste boli de piele, problema e mult mai complexa si in unele cazuri un singur produs cosmetic nu e intodeauna suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *