Articole

10 utilizari ale uleiului de jojoba

Uleiurile vegetale au utilizari multiple in cosmetica naturista daca faceti cateva cautari o sa gasiti o multitudine de intrebuintari. Aceasta calitate este specifica cosmeticelor naturale, care au sfera de actiune mult mai larga decat cosmeticele conventionale.

Uleiul de jojoba este mai degraba o ceara, cu o compoztie similara cu cea a sebumului uman, se absoarbe foarte usor in piele amestecandu-se cu sebumul uman. Acest ulei nu  blocheza porii, lasand pielea sa respire. Poate fi folosit de toate tipurile de piele, chiar si de pielea grasa, fiind recunoscut pentru proprietatea de echilibrare a sebumului.

ulei jojoba bio senia blog
Iata si cele mai cunoscute utilizari ale uleiului de jojoba: Continue reading

Standard
Articole

LICHIDARI DE STOC!!!

A trecut ceva timp de la ultima postare, planificarea pentru anul acesta ne-a luat foarte mult timp, mai mult de atat lucram la un proiect mare de extindere a atelierului si experimentam produse noi. In urma solicitarilor voastre ne-am hotarat sa refacem putin structura produselor, astfel in curand o sa lansam produse noi, pe care le tinem inca secret.

Chiar in momentul de fata lucram la reamenajarea atelierului de productie, care dorim sa aiba un mic loc in care voi, dragii nostri clienti, sa veniti si sa testati produsele. Primavara ne-a adus atat de multe vesti bune si entuziasm, incat cuvintele abia pot sa le exprime!

Promotie-Aprilie

Continue reading

Standard